Ramus

Planning

Professionals

 

Welkom


Plannen is een VAK! Ja, u leest het goed met grote letters. Er gaat meer schuil achter de wereld van de ‘barcharts’, veel meer.


Juist daarin verschilt Ramus Planning Professionals in de andere aanbieders van planning en projectmanagement software. Wij bieden ondersteuning van A tot Z, van AANLEIDING tot ZELFSTANDIGHEID. Wij zijn er voor u als u zich nog afvraagt of, en hoe, planning kan bijdragen aan uw projecten en gaan (natuurlijk) weer weg als u zelfstandig in staat bent de planning te beheersen.


Onze ondersteuning komt vooral tot zijn recht in organisaties die hun processen rondom projectmanagement, en vooral in relatie tot planning, willen verbeteren en/of optimaliseren. Steeds vaker gaat het hierbij om zogenaamd project portfolio management (PPM) waarbij het management strategisch inzicht wenst in het portfolio van projecten en de inzet van (kritische) resources.


Ramus Planning Professionals is een netwerk organisatie van ‘planning professionals’ in uiteenlopende marktsectoren en met brede ervaring in alle planning gerelateerde onderwerpen.


Voor informatie of gewoon een vraag over planning kunt u altijd contact met ons opnemen.


Namens Ramus Planning Professionals,


Ed van der Tak

Planning Professional


(klik hier voor het LinkedIn profiel van Ed)